Vi presenterar superstolta årets SearchStars

Likt en stjärna som lyser upp vår stora himmel vill vi lysa upp den stora galax som omfattas av sök-branschen! Den 10e oktober 2017 går vårt event SEARCH STARS av stapeln. Det känns konstigt att nu, när våren är i full blom, längta till hösten men det är onekligen så!

Vi har själva saknat en konferens som handlar om de områden vi brinner för! Vilka är då dessa områden och vad kommer konferensen att handla om? Sökmotoroptimering (of course!), digital marknadsföring (med inslag från AdWords och sociala medier), digitala strategier och ingen konferens som handlar om sök kan undvika att tala om vårt kära Google Analytics. Våra vardagar fylls av en blandning av dessa områden så därför vill vi inspireras och bli bättre genom att samla likasinnade och umgås en heldag!

Vem riktar sig Search Stars till?

Nivån på Search Stars är för oss som arbetar med någon av dessa områden idag och vill få nya idéer, träffa branschkollegor och utvecklas. Du kanske är marknadschef och vill utveckla era digitala strategier? Du kanske jobbar på en byrå och hanterar online-uppdrag? Du kanske driver en e-handel?

Vad man kan vänta sig av dagen!

Vi har redan ett par riktigt vassa talare inbokade och har fler på gång. Dagen kommer att bjuda på utmaningar, nya idéer, gamla idéer applicerade på nya sätt. Kom med ett öppet sinne för att lära dig och inspireras.

Varför Malmö?

Vi på TopVisible har själva vårt huvudkontor i Malmö och älskar denna regionen! Malmö med omnejd är ett område som växer och utvecklas! Här finns en stark start-up scen men vi ser även att fler och fler stora bolag väljer att flytta hit.

Följ oss

Facebook

Instagram @searchstars

Twitter

#SearchStarsSE
PS – Var med och forma dagen! Har du tips eller önskemål om talare/ämnen? Hör av dig på info@topvisible.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *